Sterre’s Yoga inhuren

Sterre’s Yoga is ook in te huren voor privélessen en workshops voor bedrijven, scholen of events.

Op aanvraag verzorgt Sterre’s Yoga ook workshops en lessen op school of buitenschoolse opvang.

Ook het vervangen of overnemen van yogalessen behoort tot de mogelijkheden. Dit kan op locatie of in de school van Sterre’s Yoga. De volgende lessen kunnen worden overgenomen: Hatha-, Yin-, Yin-Yang-, Zwangerschaps-, Kinder- en Bedrijfyoga en Privélessen.

De bovenstaande lessen kunnen op aanvraag ook op een andere locatie worden opgestart. Dit geldt ook voor de unieke Sterre’s Yoga Fusion en Wise Yoga. Daarnaast zijn alle workshops ook als dienst in te huren op locatie.

Workshop:

  • Volle maan meditatie
  • Yogadansworkshop
  • Aquayogaworkshop
  • Acroyogaworkshop
  • Het Soundbath

Yoga is goed voor zowel lichaam als geest. Het maakt je geestelijk en lichamelijk flexibeler. Je kan hierdoor beter omgaan met het veranderlijke van het leven. Ook werkt yoga heilzaam bij klachten of ziektebeelden zoals: rug- en nekklachten, hartklachten, verminderde weerstand, hoofdpijn, migraine en reumatische klachten. Mensen met de volgende klachten hebben ook baadt bij yoga: burn-out, stress, depressie, spanning en spanningsbuikpijn. Daarnaast werkt yoga pijnverlichtend, positief op de ademhaling, geeft het kracht, ondersteunt het gewichtsverlies en maakt het je leniger.